CONSELL: recomanem les temperadora Selmi , per a una major eficiència i producció
Encara que sigui petita, la Minitemper és una excel·lent màquina per temperar la xocolata, la única diferència en comparació a la unitat de temperat més gran és el sistema de refrigeració per aire fred , en lloc d'aigua freda.
tempera també una petita quantitat de xocolata , i és convenient per al temperat de petites quantitats que no justificaria l'ús d'una unitat de temperat més gran.
Les c ubetas intercanviables permeten un canvi ràpid de diferents sabors i colors de xocolata. Fàcil d'usar, que l'ajudarà a treballar amb facilitat i precisió.
CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES
Mesures: </strong > 42 x 40 x H=40 cm.
Pes: 20 Kg.
Capacitat de l'Bol: 4,5 litres- 3 kg.
Potència: 300 Watt
A petició: 110 Volt 60 Hz
Voltatge: 220/240 Volt 60 Hz