Chocolatera a aigua "Xoco 22T"
CONSELL: recomanem les temperadora Selmi , per a una major eficiència i producció
Cuba d'acer inoxidable GN2/3 P 150mm, amb empunyadures i tapa d'acer inoxidable
Capacitat 20kg de xocolata
Termòstat exacte de 25 a 60 º
dimensions : 790 x 385 h 210mm
Pes : 19,5kg
Chocolatera a aigua "Xoco 22T"
La temperadora Xoco 22T permet posar a punt la xocolata sense manipulació:
Fondre la cobertura a 50ºC (45ºC per a la cobertura lactea)
Refredar a 25/27ºC
Després tornar a pujar la temperatura i estabilitzar-la a 30/32ºC (28ºC per a la cobertura lactea) sense manipular recipients i sense treure xocolata de la temperadora.
El refredament es produeix mitjançant un flux d'aigua freda generat per la temperadora, per a la cristalització de la xocolata.
Ompliment d'aigua automàtic amb control electrònic de nivell per electrovàlvula.
Cos i cuba d'aigua d'acer inoxidable .
Possibilitat de connectar una sonda (opcional) directament sobre la temperadora i visualitzar la temperatura de la xocolata en lloc de la temperatura de consigna.
Preveure l'alimentació (entroncament 20/27 o 3/4) i l'extracciód'aigua.