David Gil i Ingrid Serra reinterpreten el concepte de torró tradicional amb XOK, el primer llibre monogràfic que aprofundeix en el món del torró, des de les varietats clàssiques fins a les creacions més modernes. Aquest llibre no només revisita els torrons històrics, com l'Alacant, Xixona, Montelimar, Guirlache, Massapà i Gemma Crema, sinó que porta al lector a un univers ple de creativitat i originalitat.
XOK sorprèn amb “torrons” que prenen formes úniques, com panettones, roscons de reis, espelmes, estrelles o mitjons. A més, combina la tradició amb la innovació recreant pastissos icònics com el Saint Honoré, Selva Negra, Lemon Pie i Cheesecake. Aquests nous torrons s'acosten al concepte de barres de xocolata i snacks, convertint-los en productes atractius durant tot l'any, ideals per a xocolateries, pastisseries i restaurants.
El llibre també destaca per les seves receptes de gran valor gastronòmic, que combinen textures equilibrades i tècniques professionals amb farcits de pralinés, giandujes, pastes de fruita, ganaches, massapans, marshmallow i caramels, creant veritables postres d'alta pastisseria.
XOK és una obra que ofereix teoria, tècniques, receptes i un ventall d'idees que inspiren i sorprenen. És una guia indispensable tant per estudiar i aprendre com per deixar volar la imaginació.