La de Yann Duytsche és una pastisseria de veritat, fresca, acabada de fer, de sabors intensos, llaminera i gastronòmica. No es tracta de receptes experimentals ni de prototips sofisticats per al lluïment de l'autor. És un tipus de pastisseria que es posa a prova cada dia i que passa l'examen dels clients més exigents que visiten Dolç, l'establiment que aquest mestre francès posseeix a Barcelona des de fa més d'una dècada.
Una setmana amb Yann Duytsche recull a través de set capítols, de dilluns a diumenge, una àmplia gamma de productes, des de les pastes de te o la brioixeria, fins els pastissos i els mousses, passant per gelats, gotets, bombons, pastisseria de viatge, rebosteria, snacks, postres en plat ... en total 65 elaboracions completes que es despleguen a través de 280 pàgines amb espectaculars fotos, receptes completes i detallats comentaris tècnics.
en definitiva, una obra per a gaudir de la pastisseria més autèntica i, com el seu autor diu, "epicúria", de la mà d'un dels grans xefs del panorama actual.