TÚNEL DE FRED VERTICAL 'SPIDER MAX' PER A TUTTUNO

Codi
T 0600.898

El nou Túnel de Refredament Vertical en Espiral SPIDER MAX és una solució d'avantguarda amb alta capacitat productiva per al refredament de xocolata, pralinés, tauletes, snacks i napolitanes farcides en motlles.

Un Nou Model d'Alt Rendiment dissenyat i projectat per a la integració amb línies de producció de xocolata combinades amb la Oneshot Tuttuno 9, aquest model ofereix dimensions duplicades per a garantir una major permanència dels motlles dins de la cambra de refredament, millorant així la cristal·lització del producte, la qualitat i la productivitat.

El Sistema de Transport en Espiral amb el qual està equipat el túnel compta amb dos circuits separats i sincronitzats, un en fase d'ascens i un altre en fase de descens, que combinats tenen un recorregut d'aproximadament 100 metres lineals.

La cinta de transport i maneig modular interna garanteix desnivells mínims, facilitant la linealitat del transport dels motlles i a més, facilitant i agilitzant la neteja i desinfecció del túnel de refredament durant les pauses laborals.

Gràcies a les dimensions augmentades en altura i a la capacitat de contenció duplicada, el túnel pot contenir més de 260 motlles, beneficiant-se d'un augment de la capacitat i d'una major permanència en la zona refrigerada, millorant el seu refredament.

El SPIDER MAX resulta a més particularment adequat per al refredament ràpid d'altres productes com a galetes i productes de forn, superalimentos, barretes proteiques, snacks i aglomerats a base de cereals, fruita seca, sucre extruit i qualsevol producte no cobert de xocolata.

DADES TÈCNIQUES:

Potència: 10 Kw - 32 A - 5 polos
Voltatge: 400 V trifásico - 50 Hz
Pes: 1800.00Kg
Dimensions Exteriors: (AxPxH) 405x132 H=215 Cm
Unitat de Refredament: 12000 refrigeración / h.
Opció per a modificar a trifàsica 220 V – 50/60 Hz.
Temperatura ambiente ideal: 20/25 °C, máxima 32 °C

COMPATIBLE AMB:

  • Distribución Óptima del Aire: El sistema de distribución de aire angular asegura un enfriamiento uniforme para chocolate y pralinés, compatible con diferentes tipos de moldes de hasta 175x275 mm con una altura máxima de 40 mm.
  • Compacidad y Funcionalidad: A pesar de las dimensiones aumentadas, el túnel mantiene una estructura compacta, ideal para entornos con espacio limitado. Es altamente productivo y perfecto para líneas de procesamiento y transformación de chocolate en moldes en combinación con la Oneshot Tuttuno con 9 boquillas.
  • Exposición Máxima al Flujo de Enfriamiento: El sistema patentado de manejo de moldes garantiza la máxima exposición al flujo de enfriamiento, mejorando la eficacia del proceso.
  • Integración Completa: Puede conectarse a la empaquetadora Automática Flow Pack 400 Plus de Selmi, asegurando una mayor conservación y vida útil de los productos.
  • Eficiencia y Productividad: La línea completa requiere solo 36 metros cuadrados (6x6 metros) y dos operadores trabajando, haciéndola ideal para quienes necesitan alta capacidad y velocidad productiva en espacios reducidos.
  • Posibilidad de elegir trabajar de manera continua o con trabajo/pausa.
  • Velocidad de la cinta ajustable mediante una pantalla táctil cómoda e intuitiva.
  • Opción con condensador refrigerado por agua.
Altres Models