La xocolata, aquest gran protagonista de l'obrador, arriba en format de pràctic manual d'estil, de complet monogràfic, llibre de capçalera i eficaç eina per al professional.
Els grans mestres pastissers i xocolaters, GJ Bellouet i JM Perruchon, de l'Escola Gastronòmica Bellouet-Conseil, ens mostren de primera mà tots els Sabors de la Xocolata, una obra que ret homenatge a un producte omnipresent a la pastisseria de tots els temps.
A través d'un llenguatge proper i un to clarament pedagògic, els autors revelen punt per punt l'especial tractament tècnic de la xocolata, així com les seves diverses varietats i la seva adaptació a múltiples elaboracions dolces.
Més de 100 receptes donen vida a la xocolata en totes les seves versions: pastissos, postres en plat, composicions en gots, pastissos individuals, bombons, xocolates calents i peces d'exposició. Els autors han aconseguit una notable recopilació d'elaboracions amb xocolata, totes elles originals en el seu concepte i de gran atractiu en el seu acabat.
Tots els Sabors de la Xocolata es presenta com a peça clau, l'eina indispensable per traspassar el llindar de la iniciació i entrar de ple en l'univers de la xocolata com un veritable expert. un apassionant viatge a través de la xocolata, una exhaustiva classe magistral ... a la fi, el manual d'estil per a ser un expert xocolater.