Disseny renovat !! amb una gran obertura superior que fa que el tanc sigui completament accessible i desinfectar .
És possible escollir el lloc del subministrament lateral (dreta o esquerra)
Escalfament del tanc a sec , el model anterior era necessari escalfar a bany maria.
Només requereix font d'alimentació.
Totalment construït en acer inoxidable AISI 304 .
La pala agitadora pot funcionar en manera contínua o intermitent amb temperatures programables i barreja programada.
L'escalfament del dipòsit i de el tub de sortida estan termorreguladas per separat.
Es subministra una mànega de 2 metres neutra per traslladar la xocolata a la cubeta de la atemperadora.
Bomba integrada per a l'alimentació de la màquina operativa.
Equipat amb una bomba de cargol controlada per pedal per a l'extracció de xocolata
la bomba inverteix el seu sentit de gir a la fi de cada cicle de treball per netejar la canonada
SENSOR dE SUBMINISTRAMENT AUTOMÀTIC (opcional) , és a dir, detecta el nivell de xocolata de la atemperadora i quan el nivell és inferior a 4 cm, envia una senyal a el tanc perquè ompli el dipòsit de la atemperadora automàticament
DADES TÈCNIQUES:
Potència: 5 Kw - 16 A - 5 polos Voltatge: 400 V trifásico - 50 Hz Capacitat: 350 Pes: 300.00Kg Dimensions Exteriors: P. 103 cm, L. 95 cm (108 cm con la tapa abierta si la salida de chocolate sale a la derecha), H. 137 cm (181,5 cm con tapa abierta)Cm Opció per a modificar a trifàsica 220 V – 50/60 Hz.