Hi ha 1 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes sense comptar festius
Codi
L 5250.022
22,00 €

SENSACIONS DOLÇOS

Des que va obrir les portes el 2006, la pastisseria Moulin Chocolat, a Madrid, s'ha fet famosa per les seves macarons farcits d'originals cremosos, però també pels seus dolços d'origen francès o centreeuropeu. En aquest llibre, el seu xef i propietari, Ricardo Martínez, i Sonia Andrés ens revelen els seus millors elaboracions, des de pastissos i bescuits tradicionals fins a les seves postres més creatius.

CARACTERÍSTIQUES
Autor: Ricardo i Sonia Andrés
Pàgines: 192
Idioma: Català

Autor: Ricardo y Sonia Andrés
Páginas: 192
Pes: 0.75 Kg
Formato: 22x23 cm
Encuadernación: Tapa blanda
Idioma: Español

Totes les receptes han estat adaptades perquè els lectors puguin fer-les a la seva cuina i, així, recrear els mètodes que distingeixen els grans mestres rebosters. Pastís Sacher. Cupcakes de maduixa i xocolata. Diamants de vainilla. Got de pistatxo, mascarpone i cireres. Trufes de safrà i mel.

Perdi en un món de molta xocolata i gaudi de les sensacions i bogeries dolces que aquí s'ofereixen. A el front de Moulin Chocolat sempre ha estat Ricardo Martínez, xef i propietari. Un pastisser jove i inquiet que ha aconseguit transmetre a tot l'equip la seva passió per aquest ofici. Sonia Andrés es va incorporar a la plantilla el gener de 2010 i actualment és la sub-xef. Any rere any han treballat dur, intentant fer-ho cada vegada millor i creixent com pastissers i com a persones