investigado las técnicas i els processos de la pastisseria vegana i ens ofereix en aquest llibre les seves creacions més dolces.
Las més de 100 receptes que conformen aquest volum estan organitzades en els següents apartats:
-Preparacions bàsiques (margarina crema casolana, llet vegetal, crema pastissera, praliné casolà...)
-Bescuits (brownie de nous, banana bread, plum-cake de llimona, magdalenes...)
-Viennoiserie (brioix clàssic, rotllos de canyella, babka, dónuts, croissants, milfulls, ensaïmada...)
-Desdejunis i berenars (gofres, scones de nabius, flapjacks, roscos d'anís...)
- Cookies, sablés i pastissos (cookies meloses, de xocolata, farcides, polvorons, apple peu, pastís de xocolata...)
-Macarons i petit-fours (macarons de merenga italiana, francès, ganaches, teules...)
-Xocolata (blanc al 35%, amb llet al 42%, rocher, tòfones...)
-Pastisseria (bomba de cacauet, carrot cake, coulant, òpera, Sacher, dacquoise, braç de gitano de gerd...)
-Cremes, flams i mousses (tiramisú, crema catalana, pastureu de Belém, flam clàssic, flam parisenc, mousse de xocolata...)
Amb fotografies deBecky Lawton, aquelles preparacions amb processos més complexos s'han il·lustrat conimágenes pas a pas.