Hi ha 1 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes sense comptar festius
Codi
L 5250.031
36,50 €

ESCOLA DE PASTISSERIA VEGANA DE TONI RODRIGUEZ SEGURA

investigado las técnicas i els processos de la pastisseria vegana i ens ofereix en aquest llibre les seves creacions més dolces.

Las més de 100 receptes que conformen aquest volum estan organitzades en els següents apartats:

-Preparacions bàsiques (margarina crema casolana, llet vegetal, crema pastissera, praliné casolà...)

-Bescuits (brownie de nous, banana bread, plum-cake de llimona, magdalenes...)

-Viennoiserie (brioix clàssic, rotllos de canyella, babka, dónuts, croissants, milfulls, ensaïmada...)

-Desdejunis i berenars (gofres, scones de nabius, flapjacks, roscos d'anís...)

- Cookies, sablés i pastissos (cookies meloses, de xocolata, farcides, polvorons, apple peu, pastís de xocolata...)

-Macarons i petit-fours (macarons de merenga italiana, francès, ganaches, teules...)

-Xocolata (blanc al 35%, amb llet al 42%, rocher, tòfones...)

-Pastisseria (bomba de cacauet, carrot cake, coulant, òpera, Sacher, dacquoise, braç de gitano de gerd...)

-Cremes, flams i mousses (tiramisú, crema catalana, pastureu de Belém, flam clàssic, flam parisenc, mousse de xocolata...)

Amb fotografies deBecky Lawton, aquelles preparacions amb processos més complexos s'han il·lustrat conimágenes pas a pas.

Autor: TONI RODRIGUEZ SEGURA
Páginas: 320
Pes: 1.5 Kg
Formato: 24 cm x 28 cm
Año Edicion: 2021
Encuadernación: Tapa dura
Idioma: Español