Hi ha 0 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes sense comptar festius
Codi
L 5300.007
99,00 €

RAMON MORATÓ, XOCOLATA 6ª EDICIÓ

Característiques : 416 pàgines; més de 200 receptes; fotografies pas a pas de les principals tècniques i elaboracions; estudis sobre els mousses, tòfones, farcits; tota la informació sobre les principals tècniques de xocolateria; receptes i fotografies de 18 pastissos i individuals, 24 bombons, 10 torrons, 5 snacks, 8 postres de restaurant, 7 petit fours i 8 bombons de restaurant.

Descripció : L'obra està dividida en quatre grans blocs:

La xocolata com a producte, pastisseria, xocolateria i restaurant.

Les receptes s'engloben en:
bombons, bombons gelats, bombons de restaurant, trufes, pralinés, caramels, massapans, torrons, postres, petit-fours, i per descomptat pastissos.

premis : Millor llibre del món de xocolata (premis Gourmand World Cookbook Awards). Millor publicació sobre xocolata en castellà 2007.

Autor: Ramon Morató
Páginas: 416
Pes: 2.62 Kg
Formato: 24.5 x 29.7 cm
Idioma: Español, Inglés