Les Distincions i recompenses. Estrany reconèixer l'excel·lència de Pascal Caffet i el seu treball.
Al caure en la xocolata a una edat primerenca (els seus pares pastissers-pastissers a Troyes obren el Palais du Chocolat quan només té 8 anys), Pascal Caffet sempre va saber la forma en què volia seguir: la de la l'excel·lència.
La seva ambició, la seva set de treball i l'univers en el qual es banya el condicionen i l'empenyen a superar-se sempre.
La mort brutal del seu pare posa fi a les seves experiències parisenques i el catapulta al cap de la casa familiar. Es va decidir: serà el millor del carrer i la ciutat ... i potser més!
Uns anys més tard, el resultat és allà: reconeixement universal, marca "Pascal Caffet" ben establerta (ja sigui a França oa l'estranger "), la formació i el desenvolupament dels talents del demà (amb la creació del Trofeu Pascal Caffet el 1997), el MOF s'imposa i l'imposa el seu primer llibre ens convida a descobrir el seu món 100% praliné ... i 100% cobdiciós.
El segon lloc en el concurs de Millor Aprenent de França (1981), quart en el millor aprenent d'Europa (1982), Millor Obrer de França pastisseria (1989), Habilitats de postres campió de món (Olivier Bajard, Milà, 1995), medalla de bronze (en la mateixa competència, Las Vegas, 2004), Cavaller de l'Ordre Nacional de l'Mèrit (2006), etiqueta estatal "Entreprise du Patrimoine Vivant" atorgada a casa (final de 2014) ...