La pastisseria de Paco Torreblanca, amb l'estil inconfusible del gran mestre, és avui un referent internacional i intemporal. Prova d'això és la seva gran obra publicada originalment el 2003 i de la qual ara es presenta, la tercera edició . El èxit internacional d'aquest llibre i la seva contínua demanda des de nombrosos països, ens ha portat a reeditar un cop més.
Més de un centenar de pastissos, postres de restaurant i bombons, noves i sorprenents tècniques, peces artístiques i elements decoratius.
L'obra inclou postres en plat, pastissos, pas a pas de bescuits, decoracions de sucre i isomalt, xocolata, bombons, peces artístiques, masses tradicionals ... "Paco Torreblanca" és per tant una obra imprescindible per conèixer les tendències de la pastisseria contemporània.
En paraules de Ferran Adrià "un llibre 10, que és referència per als professionals i gourmets de tot el món".
El gran mestre pastisser alacantí, Paco Torreblanca, desgrana alguna de les sensacions que li reporta el llançament de la tercera edició del seu primer llibre, el que porta el seu propi nom. Traduït a tres idiomes i comercialitzat en el món sencer, aquesta obra suposa per a ell la que millor reflecteix la seva filosofia creativa.