Oneshot tuttuno ICE és la primera màquina del mercat capaç de dosificar simultàniament dos productes: un de calent i un de fred. La màquina està dissenyada adoptant modificacions estructurals patentades que permeten unir els dos productes de manera ràpida i senzilla.
Dissenyada i creada per satisfer les necessitats del mercat que durant anys buscava connectar el món de la xocolata amb la del gelat, similars i units per necessitats comercials però, alhora, diferents entre si en termes d'estacionalitat i estructura.
Per tant, creiem haver trobat la resposta per combinar aquests dos fantàstics productes i satisfer el mercat amb un processament simple i intuïtiu.
Els resultats són productes sorprenents que obren la porta a nombroses aplicacions.
Per a qui va ser dissenyat ONESHOT ICE? La resposta és molt senzilla, PER A TOTS: Gelateries, xocolateries i pastisseries. Cada taller tindrà llibertat per expressar-se i proposar productes innovadors i imaginatius.
Oneshot Ice és polivalent ja que es pot utilitzar tradicionalment per elaborar snacks i bombons clàssics o, opcionalment, per elaborar snacks i bombons de gelats.
OneShot ICE és una dosificadora simultània apta per a l'elaboració de productes farcits en una sola operació: pralinès, snacks, bescuits, gelats en motlle de policarbonat o acetat, gotets d'una porció amb doble sabor, boules, ous i productes tridimensionals amb característiques especials. Oneshot injecta farcits de xocolata i gelat en diferents percentatges, temps i formes, segons els requeriments de l'operador, produint, en una sola operació, la closca exterior de xocolata i l'interior del producte.
Una temperadora, situada darrere del dosificador, alimenta la xocolata en cicle continu recirculant la xocolata.
El farciment s'alimenta manualment a través de la tremuja termoregulada.
Un còmode i intuïtiu tauler de control amb pantalla tàctil permet gestionar totes les funcions de la màquina.