La màquina ideal per a l'elaboració del cacau, permet controlar la velocitat del procés de conchado, es pot variar la velocitat de rotació de la cubeta des de zero a la velocitat màxima, això ens facilita el treball òptim per a diferents processos i aliments. El regulador de velocitat ve equipat amb una funció de protecció elèctrica MCB.
Té una capacitat de 40 litres (18kg de xocolata), no és necessari aixecar la cubeta per a abocar el contingut, n'hi ha prou amb inclinar-lo a través d'un sistema còmode i pràctic. De fàcil neteja, abocant aigua en la cubeta i posant-ho en marxa un minut pràcticament es neteja sola. Sòlid suport d'acer inoxidable que proporciona elegància, resistència i durabilitat.
La disposició de doble braç assegura un rendiment més ràpid. La tensió de les pedres de granit es pot ajustar per a obtenir diferents graus de força en diferents etapes de mòltaa i per a diferents ingredients.
Les dues pedres de granit giren sobre una base de granit que redueix els nibs de cacau a licor de xocolata fina amb una grandària de partícula de l'ordre de menys de 15 micres
El controlador de velocitat i el panell de control se subministren de manera estàndard amb la unitat i vénen amb protecció elèctrica MCB incorporada. Aquesta unitat l'ajuda a configurar la velocitat de la màquina per a diferents processos, i ajustar la quantitat d'ingredients. Això és molt útil perquè diferenciï el seu procés d'uns altres i faci que la seva recepta i processament siguin únics per a vostè. Ve de sèrie amb una transmissió de cadena, i no hi ha problemes amb les corretges de goma i és difícil mantenir les transmissions. Tots els complements estan inclosos.
Es poden usar per a fer Mazapan d'ametlla, Massa de blat de moro, pasta de coco, Gianduja d'avellanes, festucs i moltes altres aplicacions de mòltaa.