La Magic Temper fa que els productes finals com el siguin més atractius , brillants i nítids . El temperat és un actiu real en la producció de xocolata.
El MAGIC Temper és per temperar, per pastissers artesans , restauració , centres d'I + d i processos productius de fins a 600 kg diaris .
Té una capacitat de 3Kg.
per al temperat fàcil de xocolata , pralinés , ganaches i interiors pel mètode de la sembra. "Pre-cristal·lització" és el terme correcte per al temperat.
Els marcs estan a punt per tallar-se en 1 a 3 hores en lloc de 12 o 24 hores.
Principi d'utilització de la MAGIC Temper :
- La mantega de cacau sòlid s'introdueix en el Temper MAGIC.
- La mantega de cacau es processa en una crema que es pot emmagatzemar durant setmanes d'ús.
- Una quantitat apropiada de crema de mantega de cacau s'afegeix barrejant amb la massa de xocolata pralinés o ganaches.
- Les masses de xocolata són temperades i llest per al seu ús.
CARACTERÍSTIQUES
- Sembra amb formes polimòrfiques estables (cristal·lització més ràpida)
- Millor qualitat de textura, menors riscos de blanquejament, millor brillantor
- flassades, pralinés i ganaches temperats de manera fàcil i reproduïble
- Interiors temperats per a una sola presa, dosificació o extrusió
- Evita la contaminació de l'aroma a causa de el tremp en marbre
- Possibilitat d'abocar praliné a temperatures més altes
- Control de temperatura digital segur
- Tapa amb escut tèrmic
- Rang d'ajust del tanc: +30.0 ° C a +35.0 ° C/Precisió: 0.1 ° C </span >
- Neteja fàcil: fons del tanc i superfícies exteriors radiades
CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES
- Tanc d'alumini de qualitat alimentària per a una difusió tèrmica controlada
- Dimensions (L x D x H): 237 x 277 x 412 mm
- Pes: 6,2 Kg
- Alimentació: adaptador de CA de 110 V o 220 V - 50/60 Hz - 12 V - 120 W
Per descarregar catàleg complet en Anglès PREMI AQUÍ
Per descarregar catàleg complet en Francès PREMI AQUÍ