utilitza un mesurador de micròmetres per determinar la mida de partícula i la finor dels grànuls de xocolates.
Fabricat en acer inoxidable endurit, cada mesurador està graduat en micres a la part superior amb una precisió de ± 1 micres (0.04mil).
Qui va dir que la xocolata més fina no es pot fer amb les mans?
Utilitza el mesurador de micròmetres de Spectra per fer que el teu xocolata sigui més fi. Quan la xocolata estigui a punt per temperar, verifiqui la delicadesa de la seva xocolata amb unes simples instruccions. Com més fina és la xocolata, més bo és el sabor i millor és la qualitat.
Per a la majoria dels xocolaters, decidir quan es completa un lot a la refinadora de boles és una qüestió de judici i preferència individual ... varia d'executar el lot en qualsevol lloc de 20 a 60 hores ... a més del sabor, el gra de xocolata és important i es pot controlar millor amb un mètode científic ... el micròmetre ajuda amb això.
Una mida de partícula ideal és inferior a 30 micres, però no inferior a 20 micres per la xocolata.
Amb l'ajuda d'un micròmetre, es pot mesurar la delicadesa de la xocolata i saber exactament quantes hores més cal executar la refinadora de boles. Si no està satisfet amb la delicadesa, executeu la refinadora unes poques hores més. Mentres més fina és la xocolata, més cremós és a la boca.
Quan utilitzeu el mesurador, vagi amb compte de no danyar la superfície del mesurador o les vores del raspador. Assegureu-vos que la superfície del mesurador i la vora del raspador estiguin nets de residus.
Mecanitzat d'alta precisió, 175x63x12 mm.
Mesuradors d'acer inoxidable per a mesurar la variació en la finor
Graduacions en micres.
Capacitat 0-100m
l'ample de la ranura és de 12 mm. I la longitud de la ranura és de 200 mm.