Hi ha 0 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes sense comptar festius
Codi
M 1170.002
345,00 €

GRINDÒMETRE - MESURADOR DE FINOR

utilitza un mesurador de micròmetres per determinar la mida de partícula i la finor dels grànuls de xocolates.

Fabricat en acer inoxidable endurit, cada mesurador està graduat en micres a la part superior amb una precisió de ± 1 micres (0.04mil).

Qui va dir que la xocolata més fina no es pot fer amb les mans?

Utilitza el mesurador de micròmetres de Spectra per fer que el teu xocolata sigui més fi. Quan la xocolata estigui a punt per temperar, verifiqui la delicadesa de la seva xocolata amb unes simples instruccions. Com més fina és la xocolata, més bo és el sabor i millor és la qualitat.


Per a la majoria dels xocolaters, decidir quan es completa un lot a la refinadora de boles és una qüestió de judici i preferència individual ... varia d'executar el lot en qualsevol lloc de 20 a 60 hores ... a més del sabor, el gra de xocolata és important i es pot controlar millor amb un mètode científic ... el micròmetre ajuda amb això.

Una mida de partícula ideal és inferior a 30 micres, però no inferior a 20 micres per la xocolata.

Amb l'ajuda d'un micròmetre, es pot mesurar la delicadesa de la xocolata i saber exactament quantes hores més cal executar la refinadora de boles. Si no està satisfet amb la delicadesa, executeu la refinadora unes poques hores més. Mentres més fina és la xocolata, més cremós és a la boca.

Com utilitzar?

Quan utilitzeu el mesurador, vagi amb compte de no danyar la superfície del mesurador o les vores del raspador. Assegureu-vos que la superfície del mesurador i la vora del raspador estiguin nets de residus.

  1. Poseu el mesurador en una superfície plana, horitzontal i antilliscant, amb la marca zero en l'escala més propera a l'usuari.
  2. Poseu una quantitat adequada de xocolata a l'extrem profund de cada ranura.
  3. Poseu el raspador en la superfície del mesurador darrere de la xocolata. Utilitza les dues mans per sostenir el raspador com es mostra a la imatge
  4. Estireu el raspador al llarg del mesurador a una velocitat constant i apliqui
    suficient pressió cap avall per netejar l'excés de material dels vores del
    calibre.
  5. Aquesta operació dura aprox. 1 a 2 segons
  6. Veure la xocolata extreta en els propers 3 segons. Això evita imprecisions. La xocolata s'ha de veure en
    angles rectes a la longitud de la ranura i en un angle de 20 ° a 30 ° amb la
    superfície del mesurador.
  7. Trobeu una banda a través de les ranures de 3 mm d'ample que contingui de 5 a 10 partícules de la xocolata com es mostra a la imatge.
  8. Llegiu la posició del límit superior d'aquesta banda en l'escala i registri aquest valor .
  9. Utilitzeu un dissolvent adequat per netejar el mesurador i el raspador.
  10. Feu 2 proves més i calculi el valor mitjà dels resultats. El valor mitjà és la finor de la mòlta del material.

Manteniment

  • Sempre netegi l'instrument després d'usar-lo amb un dissolvent adequat.
  • Mai netegi l'instrument per cap mitjà mecànic, com un raspall de filferro o paper abrasiu. Això pot causar danys permanents.
  • Els instruments han de protegir-se contra l'oxidació quan no estan en ús. L'òxid pot aparèixer en l'instrument quan s'usa només ocasionalment i quan ho fa servir un usuari amb les mans suades.
  • Sempre assequi l'instrument i el raspador després d'usar-lo per a protegir-lo contra l'oxidació i apliqui una capa prima d'oli a la superfície de l'instrument i el raspador abans de guardar-lo.
  • Sempre guardi l'instrument en la seva caixa quan no estigui en ús.
  • Comproveu regularment si el mesurador i el raspador estan desgastats o danyats.
  • Sempre s'assequi l'instrument i el raspador després d'usar-lo per a protegir-lo contra l'oxidació, i apliqui una capa prima d'oli de conservació en la superfície de l'instrument i el raspador abans de emmagatzemar-lo.

Especificacions

Mecanitzat d'alta precisió, 175x63x12 mm.
Mesuradors d'acer inoxidable per a mesurar la variació en la finor
Graduacions en micres.
Capacitat 0-100m
l'ample de la ranura és de 12 mm. I la longitud de la ranura és de 200 mm.