Ramon Morató bolca 15 innovadors projectes en els quals analitza la pastisseria i la xocolateria actuals a través del prisma de la ciència, l'antropologia, la nutrició, la sociologia, el disseny i l'artesania
El segon i molt esperat llibre de Ramon Morató (el primer és la benvolguda Xocolata, editat per primera en 2007) no deixarà a ningú indiferent. Es tracta d'una gran obra en la qual el xef aborda la pastisseria i la xocolateria amb una mirada de 360 graus, des del coneixement i la ciència, les últimes tendències i els nous hàbits de consum, i l'espectacular disseny de les seves elaboracions amb les seves corresponents receptes i tècniques.
A través de 15 capítols o projectes, Morató presenta per exemple l'estudi definitiu sobre el peculiar pastís japonès; una profunda anàlisi multidisciplinària sobre la denominada pastisseria saludable o un estudi amb base científica sobre la ganache, amb les versions vegana, one shot, amb base aigua, per a llarga conservació, i la revolucionària ganache de praliné, entre moltes altres qüestions.
Però el lector també trobarà gairebé un centenar de creacions com a bombons, barretes i tauletes, cotton cheesecakes, postres en plat, macarons, cakes, entremets, cassoletes, snacks, gelats, choux, pastissos..
Files compta amb el creatiu disseny de ZOO Studio, les espectaculars fotos d'Ivan Raga i l'edició de Books for Xefs i sota good..magazine.
Si et va agradar Xocolata no pots perdre't aquest espectacular Files.