> Termo per Fer, Conservar i Servir Xocolata.
> Amb agitador que Remou constantment la xocolata mantenint així la seva textura.
> Escalfament per bany maria , conservant la puresa de la xocolata.
> Regulació de la temperatura mitjançant termòstat.
> Dipòsit exterior de doble paret amb aïllament tèrmic de gran eficàcia.
> aixeta de doble posició , una d'elles de gran cabal.
> Dipòsit interior, aixeta i pales agitadores desmuntables per facilitar la neteja.
> Manté constant la temperatura de servei des del dipòsit interior fins a la sortida de l'aixeta.
> conducte de sortida inclinat i de gran cabal per facilitar la sortida de la xocolata espessa.
> Nivell indicador de l'aigua de bany maria.
> Ompliment de l' bany maria s in necessitat d'obrir la tapa.
CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES
Capacitat (L) | Alçada (Cm) |
Diàmetre (Cm) | Àrea de Servei (Cm) | Voltatge (V) | Potència (W) | Pes (kg) |
7 | 60 | 31 | 10 | 220 monofase | 1000 | 14 |
14 | 74 | 31 | 10 | 220 monofase | 2000 | 17 |
29 | 64 | 46 | 10 | 220 monofase | 3000 | 24 |
40 | 75 | 46 | 10 | 220 monofase | 3000 | 29 |