> Termo per Fer, Conservar i Servir Xocolata.
> Amb agitador que Remou constantment la xocolata mantenint així la seva textura.
> Escalfament per bany maria , conservant la puresa de la xocolata sense recocerlo.
> Regulació de la temperatura mitjançant termòstat.
> Dipòsit exterior de doble paret amb aïllament tèrmic de gran eficàcia.
> aixeta de doble posició , una d'elles de gran cabal.
> Dipòsit interior, aixeta i pales agitadores desmuntables per facilitar la neteja.
CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES
Capacitat (L) | Alçada (Cm) |
Diàmetre (Cm) | Àrea de Servei (Cm) | Voltatge (V) | Potència (W) | Pes (kg) |
5 | 53 | 26 | 8,5 | 220 monofase | 1000 | 11 |
9 | 65 | 26 | 8,5 | 220 monofase | 1500 | 13,5 |
20 | 63 | 36 | 10 | 230 monofase | 3000 | 15 |