CONCA 100 - 200 - 400

Codi
M 3610.CON

Mida Compacte. Pensat per Obradors de Xocolata mitjans i grans. Agitador dissenyat per a una perfecta homogeneïtzació de la xocolata. Programa personalitzable per l'operari. Una màquina fonamental per completar el procés de transformació de la xocolata, ja que permet eliminar la "acidesa" i una possible humitat residual, exaltant al màxim les qualitats del producte realitzat.

l'agitador situat al centre de la Cubeta calefactada, amb la tasca d'agitar contínuament la xocolata i oxigenant per obtenir un producte homogeni i sense defectes en un cicle de 8/12 h.
el programa de treball personalitzable per l'operari. La pantalla tàctil a la part frontal de la màquina té quatre fases diferents: Temps de agitació, Temperatura, Emulsió i Intensitat d'oxigenació mitjançant el flux d'aire variable

Característiques

  • Grandària
  • Adequat per a laboratoris mitjans i grans, botigues de xocolata.
  • Agitador fet per a la perfecta homogeneïtzació de la xocolata.
  • Programa personalitzable per l'operador

DESCARREGAR CATÀLEG:

DADES TÈCNIQUES

CONCA 100


Potència: 4 Kw - 16 A - 5 polos
Voltatge:400 V trifàsic - 50 Hz
Dimensions Exteriors: (AxPxH) 62.5x92 H=120 Cm
Capacitat: 100 Kg
Duració del cicle de producció: 8-12 hores


19.800€

CONCA 200


Potència: 4 Kw - 16 A - 5 polos
Voltatge:400 V trifàsico - 50 Hz
Dimensions Exteriors: (AxPxH) 62.5x96 H=137 Cm
Capacitat: 200 Kg
Duració del cicle de producció: 8-12 hores


21.900€

CONCA 400


Potència: 5 Kw - 16 A - 5 polos
Voltatge: 400 V trifàsic - 50 Hz
Dimensions Exteriors: (AxPxH) 95x96 H=137 Cm
Capacitat: 350 Kg
Duració del cicle de producció: 8-12 hores


21.900€