CLUSTER LLAUNES 40X60 - dosificadora roques xocolata

Codi
D 2010.002

El clúster permet la producció de roques de xocolata amb inclusions de fruits secs (avellanes, pistatxos, ametlles, ...).

Equipat amb una tolva de càrrega per a les inclusions, ha de connectar-se a una atemperadora amb vàlvula pneumàtica per a una correcta alimentació de la xocolata.

La màquina ofereix la possibilitat de treballar de manera manual o automàtica, gràcies a la presència de sensors de nivell

El producte, s'aboca a través de 6 rotors directament a la cinta del túnel de refredament de 400 mm d'ample.

Pot personalitzar actuant sobre els paràmetres de dosificació.

 

A la màquina pots fer 2 productes diferents:

PRODUCTE 1: trossos de xocolata i fruits secs: Fins a 12 roques / minut.
Producció de 30 a 60 kg / h
Peces de 6 a 18 g.

PRODUCTE 2: blocs de safates plenes de 40x60 H=1cms amb un pes total de 1,5 / 2 kg.
Per fer aquest producte, després de dosificar la xocolata i els Fruits Secs directament en una safata de 60x40cm, és necessita un vibrador extern per anivellar el producte i refredar en una Armari / Taula per la Xocolata.

 

 

 

DADES TÈCNIQUES:

Potència: 3 Kw - 16 A - 3 polos
Voltatge: 220 V monofásico - 50 Hz
Pes: 480.00Kg
Dimensions Exteriors: (AxPxH) 225x950 (155 con atemperadora) H=180Cm
Producció hora: 25-30 kg
Necessita estar connectada a compressor d'aire amb: 80 lt/min - mínimo 6 bar – el aire debe ser filtrado, seco y libre de aceite.
Opció per a modificar a trifàsica 220 V – 50/60 Hz.

COMPATIBLE AMB:

DESCARREGAR CATÀLEG: