El clúster permet la producció de roques de xocolata amb inclusions de fruits secs (avellanes, pistatxos, ametlles, ...).
Equipat amb una tolva de càrrega per a les inclusions, ha de connectar-se a una atemperadora amb vàlvula pneumàtica per a una correcta alimentació de la xocolata.
La màquina ofereix la possibilitat de treballar de manera manual o automàtica, gràcies a la presència de sensors de nivell
El producte, s'aboca a través de 6 rotors directament a la cinta del túnel de refredament de 400 mm d'ample.
Pot personalitzar actuant sobre els paràmetres de dosificació.
A la màquina pots fer 2 productes diferents:
PRODUCTE 1: trossos de xocolata i fruits secs: Fins a 12 roques / minut.
Producció de 30 a 60 kg / h
Peces de 6 a 18 g.
PRODUCTE 2: blocs de safates plenes de 40x60 H=1cms amb un pes total de 1,5 / 2 kg.
Per fer aquest producte, després de dosificar la xocolata i els Fruits Secs directament en una safata de 60x40cm, és necessita un vibrador extern per anivellar el producte i refredar en una Armari / Taula per la Xocolata.