AVANTATGES Els motlles de policarbonat destaquen per la seva major brillantor i la seva alta durabilitat en el món de la xocolateria, ja que, ni es fan malbé ni es deformen amb el temps, és per aquesta raó, que aquest tipus de motlles són els preferits pels xocolaters/as professionals. En aquest article del nostre blog tindrà la possibilitat de veure les diferències i els avantatges de cada tipus de motlle, així com uns trucs per al seu manteniment: ARTICLE DEL BLOG
De la col·laboració amb el mestre xocolater Massimo carni , arriba l'innovador 3D. Motlles de policarbonat per fer elegants bombons amb forma de fruita . Fàcils de decorar amb diferents tècniques, s'omplen i es buiden simplement, gràcies també a un detall a la part inferior que assegura un treball net i més precís . Dissenyats per permetre una cristal·lització òptima de la xocolata i una fàcil alliberament del motlle , permeten crear closques per emocionants farcits, prestant també atenció a la productivitat i a el pes de les xocolates
Diàmetre | Alçada | Grams | Peces | Motlles | |
Llimona (nou) |
25 | 31 | 12 | 28 | 1 |
Taronja (nou) |
27 | 30 | 12 | 28 | 1 |
Poma | 28 | 27 | 12 | 28 | 1 |
Pera | 26 | 36 | 12 | 28 | 1 |
Maduixa | 28 | 32 | 12 | 28 | 1 |