Pastisseria: Són ideals per elaborar cremes, natilles, rovell, fer melmelades, fondre sucre, preparar gelees i tot allò que sent cremós o líquid necessiti un tractament per calor.
Cuina: facilitant la feina a l'hora de fer sopes, reduir salses, cuinar, bullir o escaldar.
Peixateria: perfectes per coure mariscs.
Xarcuteria: és la solució per fondre greixos, coure embotits, preparar beixamel, o confitar.
Els pots i perols, estan concebuts per facilitar el treball del pastisser , controlat a voluntat sense malbaratament de calor.
CARACTERÍSTIQUES
Construïts amb un nou material: inoxidable-alumini-inoxidable ( AISI 304 ) aporten al cassó o perol neteja i conductibilitat, el que permet realitzar qualsevol tipus d'elaboració, per delicada que sigui.
Recipient de fons semiesfèric i llis . Tota la superfície és utilitzable.
Resistències blindades soldades a el recipient.
Connexió extraïble.
Contactes protegits , per a la neteja per un tap amb junta, roscat. Amb un grau de protecció IP67.
Múltiples nivells d'intensitat de calor, ajustables des del quadre dosificador.