Hi ha 0 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes sense comptar festius
Codi
L 5300.023
45,00 €

CASA CACAU DE JORDI ROCA I IGNACIO MEDINA

Jordi Roca va començar treballant amb xocolates de diferents orígens i preparats de formes molt diferents en les seves elaboracions. Fins que va decidir fer un pas més i començar un nou procés creatiu a partir del redescobriment del cacau. L'experimentació el va portar a afrontar un recorregut a través de la història de la xocolata, que li ha transportat al lloc d'origen del cacau, a la selva amazònica.


Després de conèixer la naturalesa dels cacaus criolls i les característiques del seu cultiu, Jordi Roca va tornar al seu taller i va donar un nou gir a la seva feina creativa, llançant-se amb noves elaboracions a partir dels nous cacaus que va anar recollint al llarg i ample del seu viatge pels diferents països d'Amèrica Llatina. Aquest llibre parteix del procés creatiu d'una de les seves creacions més reconegudes com a detonant del viatge de recerca en les arrels del cacau, i acaba amb les noves receptes que mostrarà tant al Celler de Can Roca com en els gelats de Rocambolesc o en la seva nova xocolateria.

Autor: Jordi Roca
Páginas: 352
Formato: 21 x 25 cm
Idioma: Español