Cabina calefactada d'aspiració, pintura i polvorització d'aliments a temperatura controlada per a xocolateries, pastisseries i gelateries.
Chocopaint by Selmi la nova cabina de pintura, dedicada a la decoració amb mantega de cacau, colorants alimentaris i gelees de xocolata, bombons i barres, semifreds, monodosis, pastissos, galetes i motlles de policarbonat.
Indicat per a la seva inclusió en tots els obradors de xocolata, pastisseria i gelateria, innovador i tecnològic com totes les màquines i equips processadors de xocolata Selmi, destaca en el mercat pel seu alt poder de succió capaç d'evitar gairebé per complet la difusió dels colors utilitzats en l'ambient de treball. per a garantir la neteja i major higiene del laboratori en el qual s'utilitza.
Completament construït en acer, està equipat amb:
La pistola polvoritzadora, connectada al compressor integrat a l'interior de la màquina, activa la nebulización a més d'estar equipada amb un recipient superior per a introduir la mantega de cacau i els colors necessaris per a l'elaboració.
El regulador de pressió integrat permet ajustar la intensitat de l'aire polvoritzat per a obtenir el to de color desitjat.
Els filtres dobles, convenientment extraïbles i reemplaçables, tenen la funció de recollir i bloquejar l'excés de material de decoració durant el seu ús.
El còmode i intuïtiu panell de control digital li permet ajustar la temperatura de calefacció de la cabina de baix, operar el ventilador de succió amb intensitat personalitzable, el compressor, encendre les llueixes LED i ajustar la velocitat de la plataforma giratòria.
Chocopaint també està equipat amb una còmoda i útil cabina climatitzada que permet conservar els colors, la mantega de cacau i el material necessari per a la decoració durant les pauses en el treball. També permet introduir fins a 7 safates de 60x40 cm gràcies a les especials guies muntades en els laterals.
Anys d'experiència en el sector fan de la nova cabina de polvorització i decoració Chocopaint de Selmi una inversió segura que garanteix una decoració ràpida i professional de la xocolata i de qualsevol producte de pastisseria i gelateria, amb una reducció d'emissions a l'entorn del laboratori fins a un 95% i una consegüent estalvi en les matèries primeres utilitzades.