Hi ha 0 producte(s) en stock, per a més quantitat, previsió entrega en 2-3 setmanes sense comptar festius
Codi
A 1800.022
4.268,00 €

ARMARI INOXIDABLE ELÈCTRIC XOCOLATA (CONTROL HUMITAT)

Els carros calents són el complement perfecte per a Fondre i mantenir la Xocolata.

 

  • Sistema d'humitat controlat
  • Carros construïts totalment en acer inoxidable AISI-304 18/10. 
  • Dissenyat per a aconseguir la temperatura ideal en un temps molt reduït
  • Tancament ergonòmic amb pany i amb clau
  • Disseny modern, elegant i molt robust
  • Temperatura de treball 30 °C a 90 °C
  • Emmagatzematge de cubetes GN 2/1 i GN 1/1 amb profunditat fins a 65 mm, no incloses
  • Teclat electrònic de membrana i pantalla digital
  • Capacitat aprox. de 250 Kg. de Xocolata fos. (Càlcul realitzat en base a 10 Cubetes GN 1/2 de 29 Lts)
  • Mesures 79 x 93.5 x 121.5 cm.
  • Nº Portes: 1
  • Potència: 2000 W
  • Els carros calents són el complement perfecte per al manteniment i servei de menjars prèviament preparades .
  • Amb capacitat per a 20 guies GN 2/1. 
  • Separació entre guies de 70 mm .
  • Doble paret amb aïllament de poliuretà injectat ecològic, lliure de CFC amb una densitat de 40 Kg/m,
    amb aquest aïllament s'aconsegueix una menor pèrdua de calor i un important estalvi d'energia .
  • Dotat amb 4 rodes giratòries insonoritzades , de Ø 160 mm, 2 d'elles amb fre, amb para-xocs de goma especial no marcant en tota la base de la portadora.
  • Calefacció mitjançant resistències i aire forçat .
  • Sistema de nanses horitzontals, per al seu òptim desplaçament.
  • Incorporen cubeta, amb sistema anti-ones, on es diposita aigua per la creació d'humitat.
  • Termòstat de control de  30ºC a 90 ºC i termòmetre exterior.
  • Frontisses dotades amb mecanisme de tancament automàtic ; quan la porta està en una posició menor a un angle de 90º es tanca totalment, evitant pèrdua de temperatura i aconseguint un estalvi d'energia.