Cada dia són més els professionals de la restauració que, per a l'exclusiu consum de la seva clientela, desitgen elaborar alguns tipus de pans i peces de brioixeria de gran qualitat.
Amb "Aprendre a fer pa és fàcil", un autèntic manual pràctic, es resolen tots els dubtes i s'exposa amb detalls precisos tot el procés d'elaboració d'un ampli repertori d'especialitats (pans diversos, panets, brioixos, pizzes, croissants, pastes de full, magdalenes, etc.) .
Les receptes, amb els seus ingredients i processos pas a pas, vénen precedides de diversos capítols sobre el coneixement de les matèries primeres a utilitzar (farines, llevats, sal, sucre, etc.) i els mètodes i tècniques, trucs, idees i consells pràctics, necessaris per a fer amb facilitat i garantia de qualitat un ampli assortiment d'elaboracions.
Per guiar-nos en aquesta tasca, ningú millor que Francesc Tejero, mestre forner de gran prestigi, tant a nivell nacional com internacional. En l'actualitat, Tejero dirigeix l'Escola Nacional de Forn i també es dedica a fer assessories, a més de ser director tècnic de la revista professional Molinería i Forn, i autor de nombrosos llibres i vídeos destinats als forners i pastissers. Una carta de pans pròpia és signe de prestigi per al seu restaurant.
Aprendre a elaborar-los fàcilment a la cuina amb la garantia de la millor qualitat.
Il·lustrat en color.
Enquadernació en cartoné en color.